İbrahim KOÇ

İbrahim KOÇ

Stanojevic ve bazı oyuncuların silkelenmesin lazım

Stanojevic ve bazı oyuncuların silkelenmesin lazım

Konyaspor milli ara dönüşü Lig’in yeni takımı ve eski teknik direktörü İlhan Palut’un Rizespor’una karşı ölçü dediğimiz maçtan maalesef hak ettiği bir sonuç aldı.
Neden hak ettiği bir sonucu aldığı hususuna gelecek olursak da haftalardır eleştirdiğimiz bir konu var o da Konyaspor’un henüz istediği futbolu oynayamaması oldu.

Sezon başında beş hazırlık maçı oynayan ve transferlerin büyük bir bölümünü kampta olan Konyaspor’da Stanojevic, henüz tam olarak sınıfı geçemedi.

İlk dört haftada alınan skor herkesi memnun etmiş gibi görünse de açıkçası öyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtebiliriz. Çünkü Konyaspor skor alırken oyun konusunda henüz istediği ve hedeflediği sürece bir türlü gelemedi.

Özellikle Rizespor maçında yeni transferlerden beklentileri yüksekken bunu bir türlü göremedik.

Konyaspor bu sezon dokuz yeni transfer yaptı. Dokuz yeni transferi sadece ikisi forma şansı bulamazken diğer yedi futbolcu da oynadı. Ancak hiçbiri skora katkı da bulunamadı.

Geliştirilmesi gereken bir çok konu olduğunu ifade etmek gerekiyor. Takımın bireysel performans dışında takım oyunu olarak henüz sahaya bir şey yansıtmadıkları ortada.

O zaman adama derler ki milli arada ne yaptınız.?

Konyaspor milli arada görünen o ki pek bir şey çalışmamış. Futbol adına Rizespor maçında özellikle net olarak sayabileceğimiz iki çalışılmış pozisyon yoktu.

Yine bireysel performanslar ön plana çıktı ve özellikle son dakikalarda ki konsantrasyon eksikliği pahalıya patladı.

Konyaspor’da Stanojevic başta olmak üzere bir çok futbolcunun artık kendine gelmesi gerekiyor. Ligde beş hafta geride kalırken takımlarda kadrolarını büyük çoğunlukta oluşturdu ve futbol oynamaya başladılar.

Konyaspor bekleyen zorlu bir fikstür süreci var.

Rizespor direk rakip taraftar önünde hiç hesapta olmayan bir de aynı zamanda bana göre hak etmiş olduğu bir mağlubiyet aldı.

Bu maçı en kısa zamanda unutup haftaya oynayacağımız Ankaragücü maçına odaklanmamız gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim KOÇ Arşivi