Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası

Saygıdeğer okurlarım.

Asırlık çınarlarımız elleri öpülesi büyüklerimiz hayatımızın en kıymetli mirasıdır. Hayat tecrübeleri ile birlikte biz genç nesillere en değerli ışık olan büyüklerimiz.

Saygıyı hürmeti büyüklere duyulan öz şefkati ve de merhameti en güzel şekilde biz genç nesillere aktaran büyüklerimiz. Genç nesillerin bu günlere gelmesinde en güzel katkısı bulunan büyüklerimiz.

Hastaları ziyaret etmeyi hayır duası almayı büyüklerimize yardımcı olmayı öğreten büyüklerimiz. Genç nesillere büyüklerimize her ne olursa olsun saygıda kusur etmemeyi onların her daim tebessüm etmelerini sağlamayı hedef sunan büyüklerimiz.

Asırlık çınarlarımıza bayram ziyareti yapmak hayır dualarını almak askerlik ten gençliğe hatıralarını dinlemek onlarla hasbihal etmek sevinç neşe mutluluk duymalarını sağlamak asırlık çınarlarımıza en kıymetli armağandır.

Bir başarı hedeflediğimiz de kariyer konusunda kendimize bir yol çizgimiz de büyüklerimizin asırlık çınarlarımızın hayır dualarını mutlaka alırız. Onların duaları biz genç nesillere bir güç kaynağı olmaktadır.

Aziz büyüklerimize çarşıda pazarda toplu taşıma araçlarında saygıda kusur etmemek dikkat etmemiz gereken en önemli husustur.

Değerli büyüklerimizi asırlık çınarlarımızı her daim hatırlamak biz genç nesillerin bu günlere gelmesinde en büyük katkılarının bulunduğunu asla unutmamak gerekiyor.

Asırlık çınarlarımızın ve kıymetli büyüklerimizin duygularına düşüncelerine ve de hayat tecrübelerine kulak vermek biz genç nesiller için gelecekte ışık kaynağı olacaktır.

Elleri öpülesi büyüklerimize asırlık çınarlarımıza yüce rabbimizden sağlıklı sıhhat ve afiyet ile birlikte uzun ömürler niyaz ediyoruz.

En değerli hazinemiz asırlık çınarlarımıza kıymetli büyüklerimize saygılarımızı ve hürmetlerimizi sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi
SON YAZILAR