Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Cemreler yeni umutlara vesile olsun!

Cemreler yeni umutlara vesile olsun!

Saygıdeğer okurlarım; Kalplerimiz gönüllerimiz ve yüreklerimiz buruk ülkemiz ve de milletimiz zor zamanlar geçiriyoruz ama tüm Türkiye'ye tek yürek olarak yaralarımızı birlikte sarmaya gayret ediyoruz. Merkez üssü Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilde yaşanan deprem tüm Türkiye'yi yasa bıraktı. Hüzün keder ve acı gönüllerimiz de derin bir yer yaptı.
Yılın en kısa ayı olan şubat deyim yerindeyse en uzun ve bitmeyen bir ay olarak akıllarımıza kazındı, çünkü bu yıl şubat ayının içerisinde acı hüzün ve keder vardı.
Yüce Rabbim cümlemizi tüm Afetlerden korusun muhafaza eylesin inşallah...
Ve hep birlikte tüm Türkiye, tek yürek olarak yaralarımızı saracağız. Birlikte yaralarımızın iyileşmesine olanak sağlayacak ve de birlikte başaracağız. Buna canı gönülden inanıyoruz.
Bilindiği üzere 20 Şubat tarihinde baharın müjdecisi cemre yurdumuza merhaba dedi. Birer haftalık ara ile havaya suya ve toprağa düşecek cemre mevsimsel olarak bahara adım atmamızı sağlayacak.
Cemrenin gelişiyle birlikte havaların ısınmasına, suların ılıman olmasına çiçeklerin açmasına imkan sağlayacaktır.
Baharın müjdecisi cemre yepyeni umutlara yüreğimizde ve gönlümüzde filizlenecek nice bahara imkan tanısın inşallah...
Cemrenin gelişi kalbimizde gönlümüzde ve de yüreğimizde var olan acıların, hüzünlerin bir nebze olsun hafiflemesine vesile olsun.
Cemrenin gelişi yaşanan depremlerle birlikte kalbimizde ve gönlümüzde kanayan yaraların bir nebze olsun sarılmasına ve iyileşmesine imkan versin inşallah...
Hoş geldin baharın müjdecisi cemre!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi