Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Dünya Eczacılar Günü kutlu olsun…

Dünya Eczacılar Günü kutlu olsun…

Saygıdeğer okurlarım;

Sağlığımız hayatımızdaki en önemli mirasımızdır. Hasta olduğumuz zaman hiç vakit kaybetmeden doktora koşar sağlığımızı korumak için elimizden geleni yapmaya çaba gösterir tedavimizi en iyi şekilde uygularız. Çünkü sağlık hayatımızda olmazsa olmazımızdır.

Doktorlarımız hastalarının tedavisi dolayısıyla ilaç tedavisi uyguladığında ilaçların saatinde düzenli kullanılmasını önermektedir. İlaçların vakti saatinde düzenli kullanılmasının yanı sıra ilaçların teminatı da önem taşımaktadır. İşte bu konuda en yakın sağlık danışmanlarımız eczacılarımızdır.

Eczacılarımız, doktorlarımızın hastalarına ilaç tedavisi uyguladığında ilaçların kullanımından teminatına kadar her yönüyle ilgilenmektedir.

7 gün 24 saat sağlık alanında hastaların gerek duyduğu her saatte her anda en iyi yardımcımızdır eczacılarımız. Sağlıklı ilaç kullanımı hakkında en müstesna bilgi kaynağımızdır eczacılarımız.

İnsan sağlığını her daim önemseyen, insan sağlığını her daim ön planda tutan eczacılarımız hekimlerle hastalar arasında da önemli bir köprüdür. Zira onlar, hastaların sağlıklı ilaç kullanımı ve tedavilerinin en doğru şekilde uygulanmasında en müstesna yardımcımızdır.

Bitkisel ilaç kullanımında da en doğru adres kuşkusuz işin erbabı eczacılarımızdır. Aynı zamanda gönüllü sağlık danışmanımız olan eczacılarımız; sağlık alanında bir konu hakkında bilgi alınacağında sağlıklı ilaç kullanımında merak edilen her konuda vatandaşlara gerek duyduğu bilgileri anında ve anlaşılır biçimde sunmaktadır.

Sağlıklı yaşam için sağlıklı beslenme, sağlıklı spor aktivitesi ve de tedavilerde sağlıklı ilaç kullanımının da konforlu bir yaşamın kapılarını aralayacağını unutmamalıyız. Bunu da rastgele kafamıza göre değil, doktor tavsiyesi ile işin uzmanı eczacılarımızdan onların danışmanlığıyla temin ederek yapmamız gerekmektedir. Halkın sağlığını önemseyen bu hususta çalışmalarını sürdüren tüm eczacıların başarıları daim, 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü kutlu olsun…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi