Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Özel Bireylerin EKPSS Sınav Süreci

Özel Bireylerin EKPSS Sınav Süreci

Saygıdeğer okurlarım;

Engelli yani özel bireylerin kamuda memur olarak görev alabilmek adına katılım sağladıkları EKPSS Sınavı’nın sonuçları geçtiğimiz gün açıklandı. Kamu kurum ve kuruluşlarında memur olarak görev alma hayalinin, umudunun ve hedeflerinin inşasına olanak sağlayacak bu sınav için çaba harcayan özel bireyler olarak sınav sürecinde  ter dökerek  başarının kapılarını aralamak için azim ve gayret gösterdik.

Engelli bireyler  bu toplumun bir ferdi olarak kamu kurum ve kuruluşlarında memur olarak görev  alarak emek vermenin çalışma azminin engel tanımadığını en müstesna şekilde kanıtlamaktadır.  Kamuda engelli memur kadrosuyla görev alan özel bireylerin bu gayreti ve yeteneklerini sergilemeleri de gerçekten takdire şayandır.

Engelli yani özel bireyler kamu kurum ve kuruluşlarında memur olarak görev alırken mutluluk duymakta bununla birlikte bu toplumun bir ferdi, bir parçası olarak “başarı engel tanımaz” diyerek  çalışmalarını sürdürmektedirler.

Bu yıl 24 Nisan 2022  tarihinde gerçekleştirilen EKPSS Sınavı ile  kamu kurum ve kuruluşlarında engelli memur olarak görev almak için sınava katılan engelli yani özel bireyler  umutla, EKPSS Sınav Sonuçlarının açıklamasını beklemekte idi. Nihayet meraklı  ve umutlu bekleyiş son buldu. ÖSYM EKPSS Sınav Sonuçlarını 18 Mayıs 2022 tarihinde tüm Engelli Memur Adaylarıyla paylaştı.

Şimdi ise engelli yani özel bireylerin EKPSS  Sınav Sonuçlarının açıklanmasının ardından engelli kamu personeli yerleştirme tercihlerinin ne zaman başlayacağı konusunda bekleyiş başladı.

Ümit edelim ki en kısa zamanda ÖSYM tarafından engelli kamu personeli yerleştirme tercihleri başlar ve engelli bireyler de kamu personeli olmanın mutluluğunu sevincini yaşar.

İlköğretim, Lise ve Üniversite öğrenim düzeyine göre engelli yani özel bireyler kamu personeli olarak kamu kurum ve kuruluşlarında görev alarak engelsiz yaşamın kapılarını azimle, gayretle ve çabayla  aralamanın peşindeki tüm kardeşlerimize başarılar diliyorum. Allah yollarını açık etsin…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi