Konya Genç KOMEK'te maraton başlıyor

Konya Genç KOMEK'te maraton başlıyor

Konya Genç KOMEK Atölyeleri'nde kayıt süreci başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 7-15 yaş aralığındaki çocuklar için hazırladığı Genç KOMEK Atölyeleri'nde kayıt heyecanı sürüyor. 31 Ekim’e kadar devam edecek kayıtların ardından, 9-10 Kasım’da değerlendirme sınavları yapılacak ve eğitimler 23 Kasım’da başlayacak.

İlk günden itibaren çocukların gelişimine katkı sağlayan nitelikli eğitimler sunan Genç KOMEK, Konya’daki eğitim seviyesini her geçen gün ileri taşıyor. Bu kapsamda açılan atölyeler, çocukların ilgi ve yeteneklerine göre çeşitli alanlarda geniş bir eğitim programı sunuyor.

konya-genc-komek.jpg

Genç KOMEK Atölyeleri, dil öğrenimine önem veren çocuklar için Dil Gelişim Atölyesi’nde İngilizce ve konuşma dersleriyle dil becerilerini artırmayı hedefliyor. Müzikle ilgilenenler ise piyano, gitar, keman gibi enstrüman dersleri alabilecek. Sanata ilgi duyanlar Yetenekli Çizgiler Atölyesi’nde resim eğitimi alırken, tiyatro meraklıları Sahne Sanatları Atölyesi ile sahne deneyimi kazanacak.

Analitik düşünme ve problem çözme yeteneklerini geliştirmek isteyen çocuklar içinse Bilişsel Beceri Atölyesi’nde akıl ve zeka oyunları, satranç ve matematik oyunları yer alacak. Teknolojiye meraklı öğrenciler ise İşlem Atölyesi’nde kodlama, yapay zeka, 3D modelleme, STEM ve uzay bilimleri gibi birçok alanda eğitim alma fırsatına sahip olacak.

Ayrıca tüm atölyelerde, manevi gelişime destek olmak amacıyla Değerler Eğitimi ve Kur’an-ı Kerim dersleri verilecek. Dönem boyunca, hızlı okuma ve P4C (Çocuklar için Felsefe) gibi etkinlikler de öğrencilere sunulacak.

konya-komek-cocuklar.jpg

KAYITLAR 31 EKİM’E KADAR DEVAM EDİYOR
Kayıtların, Akabe KOMEK, Karatay ASEM, Mümine Hatun ASEM ve Selçuklu ASEM merkezlerinde gerçekleştirileceği Genç KOMEK Atölyeleri için başvuru süreci 31 Ekim’e kadar devam edecek. 9-10 Kasım tarihlerinde yapılacak sınavların ardından başarılı öğrenciler, 23 Kasım’da başlayacak olan derslere katılabilecek.

Detaylı bilgi ve kayıt için www. komek. org.tr adresi veya 0332 205 31 00 numaralı telefon üzerinden iletişime geçilebiliyor.

Kaynak:Hümeyra KARADAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.