Konya'daki bu uygulamadan haberiniz var mı?

Konya'daki bu uygulamadan haberiniz var mı?
Konya Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi online platformu; iş arayan ile işveren arasında köprü görevi görerek Konya'da istihdama katkıda bulunuyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2013 yılında hizmete sunulan ve özel sektörde iş arayanlarla işverenler arasında köprü vazifesi gören Kariyer Merkezi geride kalan 10 yılda istihdama büyük katkı sağladı.
Konya Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, https://kariyer.konya.bel.tr/ adlı internet sitesi aracılığıyla yürüttüğü hizmet ile Türkiye’nin üretim üssü Konya sanayisinin aradığı iş gücü kaynağını, şehirdeki her yaştan iş arayanın da aradığı iş kapısını kolayca bulmasını sağlıyor. Konya Kariyer Merkezi ile binlerce vatandaş kısa sürede iş sahibi olurken, işverenler de günlerce eleman aramaktan kurtulup bir tıkla aradığı nitelikteki personellere ulaşıyor.
Kariyer Merkezi ile özellikle sanayide mesleğe göre istihdama katkı sağlanırken, başvuranlar cinsiyetlerine, öğrenim durumlarına, engel durumlarına, vasıflarına, sahip oldukları sertifikalara, ehliyet bilgilerine, iş deneyimlerine ve işverenin aradığı özelliklere göre uygun iş kollarını kolayca tespit edebiliyor.

whatsapp-image-2023-07-20-at-16-38-57.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum