Cihad Alpan

Cihad Alpan

2 sezon öncesini andıracak

2 sezon öncesini andıracak

Acısıyla, tatlısıyla birazda burukluğuyla bir Ramazan Ayı'nın daha sonuna geldik, 11 ayın sultanı Ramazan, yerini Pazar günü bayrama bırakacak. Aslında bu Ramazan ayında yaşanan salgın sıkıntısı gerçektende eski Ramazanları arattırdı. Toplu iftar yok, cemaatle teravih namazı yok o çok güzel davetler yok. Kendimize dikkat ederek bir Ramazan ayını geçirdik. İnşallah gelecek Ramazan aylarında bu tür sorunları yaşanmaz diye ümit ediyoruz.

****

Ramazan ayını bir kenara bırakarak futbol gündemine dönmek istiyorum. TFF ve Kulüpler Birliği'nin işareti ile müsabakaların başlangıç tarihi 12 Haziran'ı gösterdi. Fakat durum o kadar ciddileşti ki müsabakalar oynanacak mı oynanmayacak mı sorusunu yeniden gündeme getirdi. İlerleyen günlerde karar ne olur pek bilinmez ama şimdiden virüs salgını futbol camiasını vurdu. Süper Lig ve 1. Lig ekiplerindeki bazı takımlarda oyuncuların testleri pozitif çıktı. Umarım korkulan olmaz...

*****

Konyaspor bu sezon 8. haftada başladığı kötü gidişata bir türlü dur diyemedi. Teknik Direktör Aykut Kocaman ile altın değerindeki puanları kaçıran ve adeta beraberlik duvarına ismini kazıyan yeşil beyazlı ekip teknik direktör Bülent Korkmaz ile anlaşarak ligde kalmak adına savaş vermeye başladı. Son galibiyetini Fenerbahçe karşısında alan Konyaspor milli araya moralli gireyim derken virüs arasına moralli bir giriş yaptı. 12 Haziran’da başlayacak ligler için Kayacık Tesisleri'nde toplanan yeşil beyazlı ekip çalışmalarını sosyal mesafeye uygun olarak sürdürmeye devam ediyor. Konyaspor kalan 8 maçta kaç puan toplar bilinmez ama işler bizim için hiç kolay olmayacak. Yaklaşık 2 sezon öncesinde hesapla yatıp hesapla kaktığımız günleri bu sezonda yaşayacağız gibi gözüküyor.

****

Konyaspor'a kalan maçlarında başarılar dilerken, Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerim ile kutluyor. Hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cihad Alpan Arşivi