İbrahim KOÇ

İbrahim KOÇ

Demedi demeyin!

Demedi demeyin!

Her şerde bir hayır vardır derler ya, Konyaspor için Rizespor yenilgisi belki de hayırlı olur.

Mağlubiyetin neresi hayırlı olur demeyin, ben de zaten belki dedim. Ama eğer Konyaspor yönetimi, teknik direktörü ve oyuncuları ders çıkarmazsa hiç hayır bir şey göremeyiz onu da şimdiden söyleyeyim.

Konyaspor’un önünü görmesi için bazı olumsuz şeylerin olması gerekiyordu. O da hiç hesapta olmayan ve son dakikalarda yenilen gollerle Rizespor yenilgisi oldu. Emin olun İlhan Palut’un Rizespor’u bir puana hatta 88.dakikaya kadar mağlubiyeti kabul etmişti.

Ama futbol öyle bir şey ki bir dakikalık rehaveti kabul etmez, gaflete düştüğün anda sert tokatını yüzüne vurur.. İşte Rize maçında 4 dakika içinde oluşan iki pozisyon ve al sana kaybedilen 3 puan. Kendi elinle maçı vermek diye ben buna derim. Her neyse, bu mağlubiyete takılıp kalmamalıyız ama o kadar çok da ders çıkarmamız gerekiyor.

Peki, gelelim neden Konyaspor için bu yenilgi hayırlı olur cümleme.. Konyaspor sezon başından itibaren futbol oynamıyor. Bana diyeceksiniz ki peki 5 haftada toplam 8 puan ne? evet haklısınız skor olarak ve puan anlamında kimsenin bir şey dediği yok.

Ancak acı bir gerçek var ki Konyaspor şu an ligde kötü futbol oynayan 3-4 takımdan biri. Ve bunun en büyük sorumlusu elbette hoca ve oyunculardır. Stanojevic, sezon başından beri gelen giden oyunculardan dolayı kafasındaki net ilk 11’i henüz kuramadığını düşünüyorum.

Haklılık payı var mı elbette var. Ancak bu takım kampta beş maç oynadı. Ve kadrosunun büyük bir çoğunluğunu da korudu. Ama 2-3 oyuncu dışında henüz hiç hazır olmayan futbolcular var.

Hoca başta olmak üzere yönetiminde bu oyunculara dokunması gerekiyor. Ligde 5 hafta geride kalmış ve hala Konyaspor ne oynuyor? sorusu herkes tarafından soruluyor.

Alınan puanlardan sonra Konyaspor’un daha iyi olması beklenirken her maç aşağıya doğru düşmesi ister istemez bizleri tedirgin etmeye başladı. Bu sebepten dolayı ilk 4 haftada alınan skor ve puanlar kimseyi yanıltmamalı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim KOÇ Arşivi