Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Babalar Günü Kutlu Olsun

Babalar Günü Kutlu Olsun

Saygıdeğer okurlarım; Hani bir söz vardır hiç unutulmamış ve hiç unutulmayacak “Baba çınar ağacıdır meyve vermese de gölgesi yeter” diye… Mizacı sert olsa da yufka bir yüreğe sahip olan babalarımız...
Evlatlarının geleceği için gecesini gündüzüne katan alın teri döken emek veren gayret gösteren çalışan babalarımız. Çalışmaktan yorgun olsa da evine yuvasına eşine evladına yorgunluğunu belli etmeyen babalarımız.
Kız evladının kahramanı erkek evladının sırtını yaslayacağı dağı babalarımız... Evlatlarına kimi zaman sevgisini belli etmeyen ama içinde tarif edilemez bir sevgi barındıran babalarımız
Evlatları bir şey istediğinde gücünün yettiğince yerine getiren babalarımız. Öğrenci olan evlatlarını harçlık vermeden okula göndermeyen babalarımız. Kendinden önce evini yuvasını eşini evladını düşünen babalarımız.
Evet babalar günü yaklaşıyor, kapalı kutular içinde saklı hediyeler armağan edilecek babalar günü evlatlar tarafından tebrik edilecek, babası olanlar babalarının hayır duasını alacak ellerinden öpüp sımsıkı sarılacak. Babasını ebediyete uğurlayan evlatlar ise babalar gününün burukluğunu yaşayacak, ama duasında babasını asla unutmayacak.
Her kıymetli gün gibi babalar günü de yılda bir güne sığdırılamaz ellerinden öpüp hayır duasını aldığımız her gün babalar günüdür.
Üzüntüsünü kederini sevincini mutluluğunu her daim paylaştığımız her gün babalar günüdür.
Babalar gününü elbette kutlayalım babalarımıza kapalı kutular içinde saklı hediyeler armağan edelim ama, hayatımızın her gününün babalar günü olacağını hissedelim. Bundan dolayı babalarımıza duyduğumuz sevgiyi ilgiyi saygıyı ve de hürmeti her daim babalarımıza hissettirelim.

Babalarımızın kadrini kıymetini her daim bilelim. Baba çınar ağacıdır meyve vermese de gölgesi yeter, gölgesinin daima yeteceğini babalarımıza her daim ifade edelim. Elleri öpülesi tüm babalarımıza saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum. Tüm babalarımızın Babalar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi