Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Mübarek Mevlit Kandili...

Mübarek Mevlit Kandili...

Saygıdeğer okurlarım.

Tüm İslam alemi olarak bir Mevlit kandiline daha erişmenin mutluluğunu sevincini ve ilahi huzurunu yaşıyoruz. Ellerin semaya yükseldiği gönüllerin Mevla'ya yöneldiği mübarek mevlit kandili..
Dillerden dökülen dua ile kalpler ve de gönüller şifa buluyor çünkü dua her kapının anahtarıdır biliniyor. Dertlere deva hastalara şifa kaynağı da elbette dua oluyor.

Aşk ile okunacak Kur'an'ı Kerim Tilaveti gönüller bulacak onunla bin bir güzelliği sevinç ve neşe vesilesi Mevlit Kandili bir kez daha alemleri şereflendirdi.

Secdeye varacak yüce rabbimizin nice mümin ve mümine kulları duada arayacak gönlüne nice dermanı çünkü Mevlit Kandili alemleri şereflendirdi. Acaba kabul olmasını istediğimiz duamız var mı? Varsa şayet dualarımızın kabulüne bulduk imkanı
Mevlid kandili şereflendirdi tüm cihanı!
Dua edelim bulalım şifa ettiğimiz dualar duyulur yüce rabbimize geri çevrilmez mutlaka…
Her engel bir bir aşılır dua ile gönüllere rahmet saçılır! Kalpler duanın nuruna boyanır mübarek Mevlit Kandili gönüllere en müstesna ilaçtır.
Ne diyor Şemsi Tebrizi hayatta olabileceğiniz en güzel yer bir duanın içinde yer almaktır! Sonuç olarak bu mübarek mevlit kandilinde mümin mümin kardeşine, mümine mümine kardeşine duasında yer verirse kapalı kutular içinde saklı hediyelerden daha kıymetli ve de değerli olacaktır diye düşünüyorum.
Yüce rabbimiz bu mübarek mevlit kandili dolayısıyla kabul olmasını istediğimiz tüm dualarımızı boş çevirmesin inşallah!
Dualarımız kabul ibadetlerimiz makbul olsun!..
Mübarek mevlit kandilimiz hayırlara vesile olsun…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi