Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası

29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası

Saygıdeğer okurlarım; sağlığımız hayatımızdaki en önemli mirasımızdır. Sağlıklı bir yaşam sürdürmek için sağlıklı yaşam hususuna özen göstermek gerekmektedir.
Sağlıklı yaşam için rutin sağlık kontrollerimizi yaptırmak dikkat etmemiz gereken hususlardandır. Sağlıklı yaşam için rutin tetkiklerimizi yaptırmak sağlık hususuna verdiğimiz önemin göstergesidir.
En önemlisi de bir hastanın iyi olmasına yardımcı olmak ve hatta vesile olmak hayatta en mutluluk verici bir duygunun yaşanmasına en güzel örnektir.
Bazen radyo ve televizyon aracılığıyla duyuyoruz ve de görüyoruz. Acil bir hasta için kan arama ilanlarını, kan bağışı yapmak isteyen duyarlı vatandaşların kan bağışına gerek duyulan hastalar için hastanelere hemen ulaştığı kan bağışında bulunarak bir hayatın kurtulmasının ve bir hastanın iyi olmasının sağlanması ne kadar güzel bir duygudur değil mi?
Kızılay kan bağışıyla hastalara umut oluyor, kan bağışında bulunan vatandaşlar bir hayat kurtarmanın bir hastanın iyi olmasını sağlamanın mutluluk duyduğunun yaşamasının öncüsü oluyor.
Verilen kan bağışlarıyla hastaların şifa bulması, hayata yeniden başlaması sağlanmakta, şifa bulan hastalıkların hayır duasının alınmasıyla mutluluk verici bir tablo oluşmaktadır.
Kızılay aracılığıyla kan bağışına destek olalım verdiğimiz kan bağışlarıyla nice gönüllere umut ışığı olalım. Kızılay aracılığıyla kan bağışında bulunarak sağlıklı sıhhatli bir yaşama öncü olarak yeni bir başlangıç yapalım.

Kızılay aracılığıyla kan bağışında bulunalım. Nice hayatlara umut olalım. Kan bağışında bulunalım nice gönüllerin hayır duasında yer alalım.
Ne diyor Şemsi Tebrizi; “Hayatta olabileceğiniz en güzel yer bir duanın içinde yer almaktır.”
Kızılay aracılığıyla kan bağışında bulunalım. Nice gönüllerde taht kuralım. Hilal Olsun!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi