İbrahim KOÇ

İbrahim KOÇ

Fatih beye soruyorum...

Fatih beye soruyorum...

Evet sevgili okuyucularımız, kıymetli takipçilerimiz yine bir Konyaspor maçı sonrası tekrar burada buluşuyoruz. Malumunuz ki ligde 8 maçtır kazanamayan bir Konyaspor gerçekten acı vermeye, taraftarlarını üzmeye devam ediyor. Ama bazen öyle durumlarla karşılaşırız ki gerçekten skordan ziyade oynanan oyun bazen bir galibiyet değerinde olur.

Konyaspor tarihinin en kötü sezonlarından bir tanesini yaşıyor. Bunu ne hiç kimse inkar edebilir ne de bunun aksini savunabilir. Gelinen noktada 12 haftayı geride bıraktık.

Topladığımız 10 puan ile bugün düşme hattının içerisindeyiz. Gerçekten bir kulüp, bir camia 101 yıllık bir maziye ve tarihe sahip bir takımın 1.5 sene içerisinde nasıl bu hale geldiğini ne anlamak mümkün ne de bunu izah etmek mümkün.

Ben Trabzonspor maçını değerlendirmekten ziyade bu takımın ve bu camianın nasıl bir anda böyle çöküş yaşadığını kısa da olsa değerlendirmek ve değinmek istiyorum.

Konyaspor kulübü yine bir Trabzonspor maçında 13 Şubat 2022 tarihinde tarihinde ilk defa belki de şampiyonluk mücadelesine çıktı.

O günden bugüne Konyaspor’da inanılmaz bir çöküş ve değişim meydana geldi. Çöküş kısmını anlayabiliyorsunuz ama değişim konusunda Konyaspor parmakla gösterilen bir kulüp iken bugün gelinen noktada gerek Oyuncu, gerek taraftar, gerek teknik direktör, gerek spor camiası ve kamuoyu uzaktan baktığı bir kulüp haline geldi.

Evet Konyaspor 20 Kasım’da bir olağan üstü genel kurul kararı aldı ve artık Fatih Özgökçen devrinin nihayet bitmesi için 3 milyonluk şehir gün sayıyor.

Ben buradan Fatih beye şunu ifade etmek istiyorum… Allah aşkına bir gün aynanın karşısına geçip ben bu kadar kısa bir sürede bir kulübü, bir camiayı, futbolla kalkan futbola yatan bir şehri nasıl da kendime düşman ettim ve bir spor kulübünün çöküşünü nasıl sağladım diye acaba sorabiliyor mu.

Sevgili okuyucularımız, Konyaspor için elbette 20 Kasım’daki genel kurul tarihi bir öneme sahip olacaktır. Her şeyden öte şu milli arada en azından Hakan hocanın oyuncuları biraz daha Mental olarak toparlaması için müthiş bir fırsat.

Bu ligde işin şakası olmadığını hepimiz gayet iyi biliyoruz.

Lig daha uzun, biz daha çok maç kazanırız havasına girersek maalesef bu takım bu oyuncu grubu bunu yapabilecek kapasiteye sahip değil. Bu yüzden her şeyden öte biz Konyasporlu taraftarların özellikle iç sahadaki maçlarda 12. oyuncu olarak görevimizi sonuna kadar yerine getirmemiz gerekiyor. Maalesef bunu ifade etmek istemem ki gerçekten bunu yapmadığınız takdirde, bu beraberliği sağlamadığımız durumda Konyaspor Kulübü’nün, Süper Lig tarihinin en kapsamlı kulüplerinden bir tanesinin düşme hattında kalması zor değil. Bu anlamda birlik ve beraberlikden başka çözüm yolunun olmadığını ve en azından devre arasına kadar kim iç saha maçlarında büyük bir motivasyon ile oyuncuları ve yeni gelecek yönetimi aynı zamanda Hakan hocayı sonuna kadar desteklememiz gerekiyor. Sevgiler saygılar…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim KOÇ Arşivi
SON YAZILAR