Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Kadim Şehir Konya'da Tatilin Adresi; Karatay Termal Tatil Köyü

Kadim Şehir Konya'da Tatilin Adresi; Karatay Termal Tatil Köyü

Saygıdeğer okurlarım;
Geçtiğimiz günlerde kısa bir süre için yaz tatilini gerçekleştirmek amacıyla Karatay Termal Tatil Köyünü tercih ettim.
Konya'nın müstesna ilçesi Karatay'ın İsmil mahallesinde konumlandırılan tatil köyü halkın tatil aktivitelerine yeni bir soluk kazandırmış oldu. Tatil aktivitesini gerçekleştirmek için kilometrelerce seyahat etmek yerine Konya'dan ve çevre illerden ya da ilçelerden bir tercih noktası olan ve hatta tatil sürecimde gözlemlediğim kadarıyla yurtdışından tatil için Konya'ya gelen vatandaşların da tercih noktası olan Karatay Termal Tatil Köyü, hizmet sektörünün parlayan yıldızı oldu.
Güler yüzlü hizmet anlayışıyla halkın konforlu bir şekilde tatil aktivitesini gerçekleştirmeleri için çalışmalarını gayretle sürdüren personelin çabası takdire şayan. Misafir memnuniyetini önemseyen kaliteli hizmet ilkesi dikkat çekici.
Adeta evinizdeki konforunuzu aratmayacak şekilde dizayn edilen dinlenme odalarıyla termal sudan gelen şifayı hem dinlenme odalarında hem de bay bayan ve çocuk olmak üzere üç farklı şekilde tasarlanan yüzme havuzlarıyla konuklara eşsiz bir seçenek sunan Karatay Termal Tatil Köyü, Konya’nın turizme açılan kapılarından birisi olmuş durumda.

Aile bireyleriniz ve de sevdiklerinizle geniş bir konuma sahip Karatay Termal Tatil Köyünde bir akşam yürüyüşüne çıkabilir ferah oturma alanlarında ve misafirler için dizayn edilmiş kameriyelerde aile bireyleriniz ve sevdiklerinizle hoş sohbetlerin tadına varıp aradığınız tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.
Çocuklar için tasarlanmış özel oyun alanlarıyla çocuklarınızın da keyifli bir tatil sürecini gerçekleştirmelerini sağlayabilirsiniz.
Karatay Termal Tatil Köyü’nde ayrıca menüsü restoran tarafından belirlenen sabah kahvaltısı, çay saati ve akşam yemeği olmak üzere misafirlere beslenme menü hizmeti sunulmakta. Güne güzel bir kahvaltı ile başlayıp çay saati ile güne devam edip günü lezzetli bir akşam yemeğiyle noktalayabilirsiniz.
Özellikle ifade edelim ki Karatay Termal Tatil Köyü engelsiz bir tatil köyüdür.
Engelli özel bireylerin gönül rahatlığıyla tatil aktivitesini gerçekleştirmeleri hedefleniyor.
Engelli özel bireylerin en iyi yol arkadaşı olan tekerlekli sandalyeleriyle gönül rahatlığıyla tatillerini gerçekleştirmeleri mümkün. Dinlenme odaları, restoran ve de havuz gibi alanların tekerlekli sandalye geçiş rampaları var.

Ben de engelli özel bir birey olarak Karatay Termal Köyünde tatil yaptım. Bunun için Karatay Termal Tatil Köyünün her yönüyle engelli özel bireyler için engelsiz bir tatil köyü olduğunu gönül rahatlığıyla ifade ediyorum.
Engelli özel bireylerin toplumun bir ferdi ya da parçası olarak konforlu bir şekilde tatil aktivitesini gerçekleştirmelerini sağlayan emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum.
Ve Karatay Termal Tatil Köyünün kuruluşunda ve yapımında emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Karatay Termal Tatil Köyünde misafirlerine kaliteli hizmet anlayışıyla çalışmalarını gayretle sürdüren yönetimine v ede personeline çalışmalarında daima başarılar diliyorum. Saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi