Uğur Veysel Okşar

Uğur Veysel Okşar

Kaldığımız yerden devam ediyoruz!

Kaldığımız yerden devam ediyoruz!

Süper Lig ilk yarı son maçında Konyaspor’u yenerek kapanışı mutlu yapan Alanyaspor, aradan geçen 20 gün sonra ikinci yarı açılış maçında Kayserispor’u yenerek cümle aleme "Kaldığımız yerden devam ediyoruz" mesajı verdi. Alanyaspor, ligde en çok gol atan, en az gol yiyen 3 takım istatistiği ile 32 puan alarak ligin zirve eteklerinde yerini çoktan aldı. Bir şehrin vitrinini temsil eden camia için bundan daha iyi mutluluk olur mu?

Süper Lig'de kalan 16 maç bizi nereye götürür bilemem ama yaşayan en eski kramponlardan biri olarak, son 3 yılda elimizde kağıt, kalem hesap yapmaktan kurtulduğumuz için mutluyum. Taraftarlarımız da aynı fikirde olacak ki, artık kimse ligin alt tarafına bakmaksızın her galibiyet sonrası yeni hedefler koyuyor, ağızlarından bal damlıyor. Kısaca geldiğimiz noktada herkes mutlu, yarınlar için umutlu mesajlar veriyor. Pekala, bunlar kendiliğinden mi oluyor bir bakalım.

Her şeyden önce sezon başı transferlerinden bugüne kadar en çok dile getirdiğim konu son yılların en iyi oyuncu grubu kuruldu sözü idi. Bugün yapılan transferlerde olumsuz görüş bildiren veya Alanya’daki futbolseverlerin kaç tanesi tanırdı bizde oynayan oyuncuları. Yıllardır oyuncu satmamıza rağmen kadro yenilenerek gelen gideni aratmıyor. Boşuna demiyorum "Hasan Çavuşoğlu, Türk futbolunun ikinci İlhan Cavcav’ıdır" diye. Gizleniyor ama başkan ve ekibi şimdi de gelecek sezon planlaması yapmaya başladı, oyuncu aramalarına hız verildi.

Bunların yanında başarıya aç, çıkış arayan Erol Bulut ile anlaşılması da doğru bir hamle oldu. Bu köşeden Erol Hoca'yı çok eleştirdim ama hakkını da teslim etmem gerekir. Elindeki güçlü kadroyu ara sıra hatalı da kullansa, bazı maçlarda el freni olsa da Birleşmiş Milletler gibi oyuncuları kontrol altında tuttu, sorunları dışarıya çıkmadan çözdü. Bugün en az gol yiyen takım isek hocanın dokunuşları fark yarattığı içindir. Tecrübeli ekibi ile şehrin, camianın nabzını iyi tuttular, yararlı bilgilerden faydalandılar. Ayrıca oyuncularına, ekibi ile birlikte arkadaş gibi davrandığı için takım ruhunu ortaya çıkardılar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur Veysel Okşar Arşivi