Kadir Melik Taşcı

Kadir Melik Taşcı

AK Parti döneminin şerli zenginleri

AK Parti döneminin şerli zenginleri

Her devrin zenginleri olur. Nasıl ki geçmiş hükümetler kendi zenginlerini çıkardıysa bu dönemde de baba zenginler ortaya çıktı. Büyük projelere bakın, ilk beş aşağı yukarı hiç değişmez. Hep aynı holdingler. Allah daha çok versin. Zerre miskal gözüm varsa firavunla haşrolayım. Ya son devrin baba zenginleri zerre miskal hak yedilerse onlar firavunla haşrolur mu? Her zaman doğruya doğru yanlışa yanlış demişimdir. Bu yüzden herkes sindiremez yazılarımı. Her babayiğit de yayımlayamaz. BBN Medya'ya bu anlamda tebrik ve teşekkür ederim. Devir, istisnalar hariç ya her şeye padişahım çok yaşa diyen yalamaların ya da her şeye tu kaka diyen embesillerin devri olmuş. Bu cümleleri niye kullandım? Çünkü şahit olduğum sürecini takip ettiğim ve evveliyatını bildiğim bir olay hakkında malesef yeni hukuk oluşturularak mağduriyet yaşatılıyor. İstanbul Havalimanı, 3.köprü, Kıbrıs su temini projesi, otoyollar, enerji santralleri ve daha niceleri. Bu ülke için taş üstüne taş koyup Türk milletinin yararına yatırımlar yapılmasına vesile olan herkesten Allah razı olsun. Eleştirim bu yatırımları yapan holdinglerin neredeyse hep aynı kişiler olması. On yıl önce adını sanını duymadığımız kişiler şimdi Türkiye'nin en zenginleri arasında. On yıl içinde milyarlık olan bu holdingler ve sahipleri paranın verdiği sarhoşluk ve şeytanın gıdıklamasıyla paranın gücünü yanlış yerde kullanıyor. En azından bir holding için bunun şahitiyim. Cebimde tomarla para, arkamda Cumhurbaşkanı mantığı güden bu insanlar ne hukuk tanır ne de Allah'tan korkar. Bu tip parasal güçler kontrol edilebildiği ölçüde iyidir. Ama o güç kontrolden çıkarsa insan da satın alır, tövbe haşa kendi hukukunu da yaratır. Firavunda olduğu gibi Allahu Teala tokatı vurana kadar kendini güçlü sanır. Ama eyvah iş işten geçmiştir. Dünyada kazandıkları her bir bankonot cehennemde onlara odun olarak dönecek haberleri yok. İşte en çok kızdığım nokta da burası! Bu güçlere karşı illa ki mahşerin terazisini mi beklemek lazım? Dünyada bu insanları teraziye koyacak adalet yok mu? Her zaman söylerim; Türkiye'de Hz. Ömer adaleti tozlu vitrinlerde süslü bir söz olarak kalmış malesef. Siyasi irade doğruları bilmez mi? Bildiğinin de üstünü kapatır mı? Aleyhine çıkan mahkeme kararını Yargıtay'da bozduran ve ardından ne hikmetse! aynı mahkemeden lehine karar çıkartan ve dava dosyası yine Yargıtay'da bekleyen ülkenin en büyük holdinglerinden biriyle gariban bir girişimcinin hikayesi bu. Sonuç ne çıkacak bekleyip göreceğiz?

 

*****

 

BU EKREM İMAMOĞLU ŞEYTANA TAKLA ATTIRIR!

Marmaray Halkalı İstasyonunun yanındaki kırmızı ışıkta kalabalığı izlerken dalmış gitmişim. Bu insanlar Marmaray olmasaydı karşıdan üç otobüs değiştirip üç saatte eve giderdi. Şimdi 45 dakikada tek vesaitle evine gidiyor hem de zahmetsiz. Şöyle tiplere baktım da acaba bu hizmetten faydalananların kaçı AK Parti'ye oy verdi? Arkadan korna sesleri! Yeşil ışık yanmış, haydi konumuza gidelim.

Seçimden önce camide Arapça Kuran okuyarak saf müslümanları avlayan! sahte imamoğlu seçimden sonra Kuran'ı Türkçe okutarak kekleme sanatını göstermiş oldu. Toplumun hazır olmadığı eşcinsel evliliğine bütün ihtirasıyla hazır olan İmamoğlu sana özellikle milliyetçi geçinenler nasıl oy verdi gerçekten ilginç? Bu adamın bir proje olduğunu düşünen birisiyim. Bunun için çıkan haberler hiç şaşırtmıyor beni. Ekrem İmamoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle tweet atmış. Aynı tweette hem Pervin Buldan'ı hem de Sayın Meral Akşener'i etiketlemiş. Gara şehitlerimiz için "misafir edilecekler, durumları iyi" diyen Hdp'li Buldan'ı etiketleyerek Hdp oylarına talibim diyor. Sayın Akşener'i etiketleyerek Hdp ile olan gizli ittifakı ayyuka çıkarıp rahatsızlıklar oluşturarak Sayın Akşener'i minder dışına itip İyi Parti'nin oylarına talibim diyor. Bir taşla iki kuş! Valla bu hamle şeytanın aklına gelmez.

******

VEKİL OLSA KAÇ YAZAR

 

Saadet Partili Cihangir İslam, partisinden istifa edip Chp'ye katılmış. Rozetini de geçmişte hakaretler ettiği Kemal Kılıçdaroğlu takmış. Ahmet Hakan yazmak istediklerimi yazmış aslında. Özetle, “bu fırıldaklığı bize bir açıkla!” demiş. Saadet Partisi'nden Chp'ye keskin dönüş nasıl yapılır? İşte tipik örneği. Bu nasıl siyasettir? İnsanın bir çizgisi bir omurgası olmalıdır. Bu insanların ülkeye ne faydası olacaktır? 15 Temmuz gecesi üstümüze atılan o bombaları madden ve manen yaşayan biri olarak söylüyorum ki o gece için "batıl ile batılın çatışması" açıklamasında bulunan bir insana asla saygı duymam.

 

****

 

RUSYA SABIR MI DENİYOR?

 

Sayın Cumhurbaşkanım; Rusya lideri Putin ile iyi ilişkileriniz olabilir, eyvallah. Ama nereye el atsak karşımızda Rusya'yı görür olduk. Libya'da Azerbaycan'da en son Suriye'de. 20 Şubat 2020'de önce tankımızı vurup 2 askerimizi şehit eden Rus uçakları,  7 gün sonra da Türk askeri konvoyunu vurarak 34 askerimizi şehit etmişti. Geçtiğimiz hafta da kontrolümüz altındaki El Bab ve Cerablus'a füze saldırısı gerçekleştirildi. Bu işin bahanesi yok. İş başka arkadaşlık başka. Arkadaşlığınız baki olsun ama iş askerimize ve ülkemize meydan okumaysa yerin altını üstüne getiriniz.

 

*****

 

İSTİKLAL MARŞI VE MEHMET AKİF ERSOY

Bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşı'nın kabulünün 100.yılını kutluyoruz. Bu vesile ile merhum Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla, rahmetle anıyorum. Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

 

*****

 

ALLAH RAHMET EYLESİN

İçişleri Bakanı'mız Sayın Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu hanımefendi Rahmeti Rahmana kavuşmuştur. Merhumeye Allah'tan rahmet, Sayın Soylu'ya ve ailesine başsağlığı ve sabır dilerim. Allah rahmet eylesin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kadir Melik Taşcı Arşivi