Kış meyveleri ve faydaları
Nar: Yüksek miktarda antioksidan içerir. Nar potasyum, lif, C, A vitamini ve niasin içermektedir .Kalp damar hastalıklarına karşı koruyucudur.
Elma: probiyotik bir meyvedir. Lif içeriği yüksektir. Alerji riski en düşük meyvelerdendir.
Greyfurt: Antioksidanlar sayesinde birçok kanser türüne karşı koruyucudur. C vitamini kaynağıdır. Bazıilaçlarla etkileşime girebileceğinden ilaç kullanan bireyler tüketmeden önce mutlaka uzmanlarına danışmalıdırlar.
Portakal: A ve C vitamininden zengindir. Göz sağlığı ve bağışıklık sistemi üzerinde etkilidir.
Kivi: Yüksek C vitamini ve mineral içerir. Sindirime yardımcı olur. Kabızlığı önler.
Muz: Potasyum, magnezyum gibi mineraller içeriri. Kas kramplarının önlenmesi ve ishalin giderilmesinde etkilidir.
Mandalina: Turunçgiller ailesinden olan mandalina, mevsimi bitmeden tüketilmesi gereken meyveler arasında yer almaktadır. Mandalinanın faydaları ise saymakla bitmiyor. Tam bir C vitamini deposu olup, özellikle mevsim geçişlerinde çeşitli hastalıklardan korumaya yardımcı olur.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.