Kadir Melik Taşcı

Kadir Melik Taşcı

Deccal’ın fragmanı Bill Gates mi?

Deccal’ın fragmanı Bill Gates mi?

Microsoft ile birlikte o kadar güzel pazarladı ki kendini herkes onu kahraman olarak görmeye başladı. Belki de amaç buydu. İnsanların hayatını kolaylaştıracak, yeni dünyaya kapılar açacak, teknolojiyle birlikte bütün hayatlar yeniden şekillenecekti. Bunun sonucunda da Bill Gates gönülleri fethedecekti. Gerçekten öyle de oldu. Türkiye'de olduğu gibi bütün dünyada konferanslara katılarak hedef kitlesi olan gençleri bam telinden yakaladı. Nasıl olsa parası var diye gittiği ülkelerde devlet başkanları tarafından el üstünde tutuldu. Vakfı aracılığıyla yardım faaliyetleri de yürüttü! Oldu mu sana iyilik meleği! Tabii Microsoft araçtı, amaç başkaydı.Dünyanın en zengin ve iblis ailesi olan Rockefeller ailesi de arkasında olduğuna göre amaç hızla artan dünya nüfusunu kontrol altında tutmaktı. Bakın tarihe dikkat! 2010 yılında katıldığı bir konferansta "küresel aşı yöntemiyle dünya nüfusu %15 azaltılabilir" açıklaması bugünün dünyasını özetliyor aslında. Anlayacağınız aşı çalışmaları Bill Gates'in fonladığı ilaç ve aşı şirketlerinde 10 yıl öncesinden başlamış.Bunlardan Moderna, Curevac, Vir Biotechnology ve Pfizer'a dikkat! Türk bilim insanlarının başında olduğu Biontech'i bilmem ama Amerikalılara ait bu ilaç ve aşı şirketlerine dikkat edilmesi gerekir.18 Ekim 2019'da Çin'de koronavirüs çıkmadan 2 ay önce John Hopkins Üniversitesi'nde koronavirüs bilgisayar simülasyonu yapılmış! Bu programın sponsoru da tabiki Bill Gates imiş. Adamların niyeti belli! Artan dünya nüfusunu kendi hayatları için tehdit olarak görüyorlar.Aşırı tüketimle birlikte daha çok enerji ihtiyacı gerekiyor ve sonucunda kaynaklar hızla tükeniyor. Bunun sonucunda da aşırı üretimle yorgun düşen dünyada küresel ısınma ve iklim değişikliği diye bir olay karşımıza çıkıyor. Bill Gates sıradaki felaketi şöyle açıklıyor: "Önümüzdeki yıllarda iklim değişikliği ve bioterörizimden kaynaklacak ölümler, koronavirüsten çok daha fazla can kaybı alacak."

Teröristlerin kitlesel saldırılar için virüs gibi biyolojik silahlar üretebileceğini söyleyen Bill Gates'in 2017 yılında sineklerin genetiğinin değiştirelerek yeni bir yöntem denediği planları basına sızmıştı.İblisin başı dünyayı yeni bir musibete doğru sürüklüyor. Hayvanlara belki de sinekler aracılığıyla yeni bir virüs salgını başlatma planları olabilir. Zaten bununla ilgili bazı haberler de gelmeye başladı.Hayvanlar için küresel ölçekte bir virüs salgını demek bütün hayvanların itlafı demektir. Hayvansal gıdalardan kaçmak demektir. Bill Gates efendi neden Amerika'da uçsuz bucaksız tarım arazileri satın aldı dersiniz? Yakın zamanda gıda krizi çıkar mı? Hayvansal gıdalardan kaçılacağı için dünya tarımsal ürünlere yönelecek. Artan talebe arz yetişemeyecek. Bunun sonucunda sentetik ve genetiği değiştirilmiş ürünler ortaya çıkacak.Yıllardır genetiği değiştirilmiş tohumlar üreten ve tohum bankaları şuan hazır olan Bill Gates, Amerika'da satın aldığı arazilerde genetiği değiştirilmiş ürün tarımı yapacak.Bu felaket insanlık için görünen taraf. Bilinmeyen ve tahmin bile edemeyeceğimiz felaketlerden Allah'a sığınırız. Bill Gates denilen iblis bir adım atıyorsa o adımı iyi analiz etmek, ona göre tedbir almak lazım. Allah sonumuzu hayreylesin. Elbette hesapların üstünde bir hesap vardır. Allah'u Teala izin verdiği ölçüde iblis iblisliğini yapacaktır. Ancak bir de kıyamet diye bir gerçek vardır. İnsanoğlu sonunu kendi eliyle yapacaktır.

*****

GIDA ENFLASYONU NASIL DÜŞER?

 

2 Şubat tarihinde kaleme aldığım gıda enflasyonu nasıl düşer yazımdan sonra bazı gelişmeler yaşandı. 17'sinde kabine toplantısında alınan kararlara göre farklı bölgelerde teşvikler verilerek seracılık faaliyetleri yapılması ve istihdam arttırılması için kararlar alınmış. Yine Tarım Kredi marketlerinin daha çok insiyatif alarak şubeleşme sayılarının artırılması planlanmış. Kararlar yerinde ancak yetersiz.O yazımda da belirtmiştim. Çiftçiyi aracıya muhtaç ettirmeyin ki çiftçi zarar etmesin,kazancını sürdürebilir hale getirsin ve böylece tarıma küsmesin. Tarım Kredi marketlerindeki fiyatlar yüksek. Kârlar milimize olsun, Tarım Kredi değil millet kazansın. Tabi bu iş sadece Tarım Kredi ile olacak iş de değil. Mesela Şok marketlerinin Tarım Kredi ile olan iş birliği güzel gelişme. Zincir marketleriyle daha çok tüketiciye ulaşma imkanları mevcut.Ve son olarak tekrar etmek gerekirse aracılar aradan çıkarılmalı ve Antalya'ya alternatif seracılık bölgeleri biran önce oluşturulmalıdır.

*****

İSTANBUL BELEDİYESİ'NE YAMYAM MI DADANDI?

Eski İstanbul belediye başkanı Kadir Topbaş hayatını kaybetti.Vizyonuyla İstanbul'u dünya standartlarına taşıyan Kadir Topbaş'a Allah'tan rahmet dilerim. Sahte İmamoğlu, Kadir Topbaş'ın cenazesi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ayak üstü görüşerek iki talepte bulunmuş.

Birinci talebi: "Onay vermeniz halinde belediye olarak borçlanmak istiyorum."

İkinci talebi: "Belediyeye otobüs almak istiyoruz yardımcı olun" demiş.

Sayın İmamoğlu madem paran yoktu da 42. İstanbul maratonunda yardım kampanyası adı altında saçma sapan dernek ve kuruluşlara o paraları niye peşkeş çektin? Seçimden önce "İstanbul'un kaynağı çok, uzun dönemli tasarruf programları ile kalem kalem nasıl kaynak yaratacağımızı belirledik" diyordun. Seçim bitti başladın taklalar atmaya! Ne oldu o kaynakların köküne kıran mı girdi? Yoksa eski Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın bahsettiği yamyamlar İstanbul Belediyesi'ni mi yağmalıyor? İşçi kıyımıyla başladın kendi kadrolarını doldurdun. İlkokul öğrencilerini ücretsiz servisle taşıyacaktın % 13 zam yaptın. Süt parasından vurgun yaptın. Ramazan kolilerinden vurgun yaptın. Hangisini sayayım? Zamanı gelince bir başlık da sana açarız sahte İmamoğlu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kadir Melik Taşcı Arşivi